FunCakes metallic spray - pearl white - 100g

FunCakes barevný sprej na fondán, čokoládu

259 Kč
Vč. DPH
Množství
Skladem

FunCakes metallic spray - pearl white - 100g

FunCakes barevný sprej na fondán, čokoládu

S kovovým rozprašovačem FunCakes FunColours v jasném zlatě můžete dát svým fondánovým dortům, marcipánovým dortům, čokoládě, krémům, gumové pastě, modelovací pastě, sušenkám a dalším krásným efektem zlaté perly. Lesk zcela zaschne na dortu, takže když se jej dotknete, už na něm nebudou žádné otisky prstů.

Pokyny pro uživatele: Vhodné pro zdobení čokolády, krémů, fondánů, gumových past, modelových past a marcipánu. Před použití dobře protřepejte. Nastříkejte homogenní vrstvu na povrch ze vzdálenosti 20 cm. Doporučená doba před spotřebou je 4 hodiny. Po použití otočte stříkací nádobku dnem vzhůru a několik sekund stříkejte, abyste ji vyčistili.

Barva produktu se může v závislosti na vlastnostech surovin mírně lišit.

Složení: ethanol, barvivo: E172, hnací plyn: E943a, E943b, E944.

Může obsahovat stopy: sóji, mléka, oxidu siřičitého a siřičitanů (E220-E228) v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako SO2.

Maximální použitelná dávka: potřebné množství. Pouze pro profesionální použití.

Varování: Extrémně hořlavý aerosol. Tlaková nádoba: Při zahřátí může prasknout. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Nekouřit. Nestříkejte na otevřený oheň ani na jiný zdroj zapálení. Nepropichujte ani nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám nad 50 ° C.

Obsah: 100 ml.

5333

Datový list

Barva:
Bílá
Obsah:
100ml

6 dalších produktů ve stejné kategorii: