Silikonová podložka na čokoládu - Kapky
Silikonová reliéfní podložka na čokoládu.
Vysoce kvalitní silikonová podložka s plastickým povrchem a prostorem pro nalévání dvoubarevné čokolády. Vytvoříme smyšlené tvary nebo jednoduše zlomíme, vykrajujeme a tyto ozdoby slouží k dekoraci dortů, dezertů či jiných cukrářských výrobků. Podložku lze použít také na karamel. Velikost: 60cmx40cm
Použít lze také na piškotové pláty. Postup stejný jako u pečné folie (kat.číslo: 0361. 0362, 0363, 0364)
Návod k použití: 1. Nalijte tmavou čokoládu na podložku. 2. Přejeďte cukrářskou kartou tak, aby jste vyplnili všechny dutiny na podložce. 3. Nalijte bílou čokoládu na podložku. 4. Jakmile zatuhne, opatrně odstraňte čokoládu z podložky, tím, že otočíte podložku a opatrně stahujete podložku z čokolády.
12 innych produktów w tej samej kategorii:
Skladem
Skladem
Skladem
Skladem
Strukturální váleček na marcipán
Váleček pro dekorování potahových hmot. Motiv pes.
398 Kč
-100 Kč
298 Kč
Skladem
Skladem
Caketools - 18 aranžovací drátky zelené - 25ks
Aranžovací - floristické drátky zelené , síla 18
59 Kč
Skladem